Meet the winemaker!

Meet the winemaker — save the date! 

Zet ze met stip in je agenda: de nieuwe data van de Lenteproeverij! We nodigen je van harte uit in onze binnentuin om - in het goede gezelschap van gelijkgestemden - te komen ruiken, kijken, keuren en proeven van al het (h)heerlijks dat onze wijnbouwers maakten.

Lenteproeverij data

vrijdag 31 mei / 17:00 — 22:00 (particulieren)
zaterdag 1 juni / 14:00 — 22:00 (particulieren)
maandag 3 juni / 11:00 — 16:00 (horeca)

Schrijf je hier in om zeker te zijn van een plaatsje tijdens de proeverij! 

We presenteren tijdens onze proeverijen een brede waaier aan natuurwijnen van nieuwe en bekende domeinen uit alle windstreken. Tijdens deze events worden we telkens vergezeld door de wijnmakers zèlf, die natuurlijk het allerbeste over hun producten kunnen vertellen. Kortom: een feestelijk samenzijn met wijnbouwers en natuurwijn liefhebbers waarbij het ontdekken van nieuwe smaken centraal staat!

10% korting op ALLE wijnen tijdens de Lenteproeverij

Naast het feit dat er een astronomisch aantal natuurwijnen te proeven zijn, geven we tijdens de proeverij 10% korting op alle wijnen (ook de wijnen uit de winkel die niet open staan om te proeven). Hét ideale moment dus om je lievelingswijn in het groot in te slaan. We bezorgen je bestelling na afloop met plezier aan huis (gratis vanaf €250 euro).

De entree voor de proeverij bedraagt €10. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op bestellingen vanaf €150.

Hapjes bij de drankjes

Op een lege maag is het ongezellig proeven, dus zorgen we tijdens de proeverij altijd voor iets lekkers om te eten. Denk aan een sneukelplankje met charcuterie en kazen, of een versgebakken pizza uit de houtoven van ome Rik. We got you covered! Om het smaakpallet te neutraliseren voorzien we bovendien gratis water en brood voor alle bezoekers.

#naturalwineloversoftheworldunite #naturalwine #naturalwinetasting #winetasting #naturalwines #homemadepizza #letstaste #juicy #excited #winelovers #naturalwinelove #purjus #notralala #meetthewinemaker #naturalwineshop #naturalwinestore #puurnatuur #tastetogether #cheers #santé #naturalwineforever #tastetastetaste

 

Dorst naar nóg meer beelden? Download hier alle foto's (© Titus Simoens) van de Herfstproeverij 2023!