Private tasting bij A taste affair

Uitgebreid proeven, keuren, kijken, ruiken én ondertussen van alles bijleren over natuurwijn? Dat kan! Boek je private tasting in ons proeflokaal, en wij loodsen je met veel enthousiasme door de wondere wereld van onze natuurwijnen. 

Laat je je graag verrassen? Kies dan voor een standaard proeverij waarbij wij je laten kennismaken met een gevarieerde waaier aan smaken en soorten.

Heb je een voorkeur voor een bepaald type wijn of wil je meer proeven en leren over een specifiek aspect van de natuurwijn? Dan stellen wij met veel plezier een proeverij op maat voor je samen.

Download hier onze private tasting infosheet 

Een private tasting kost €25 euro per persoon (en is mogelijk vanaf 6 personen). Dit bedrag is exclusief de prijs van de wijnen die geproefd zullen worden. We adviseren 8 verschillende wijnen per degustatie, maar dit aantal kan in overleg altijd aangepast worden. Hoeveel flessen per soort is afhankelijk van de grootte van je gezelschap. Onze formule: 

2 tot 15 personen / 1 x 8 wijnen (8fl)

15 tot 30 personen / 2 x 8 wijnen (16fl) 

30 tot 45 personen / 3 x 8 wijnen (24fl)

Wat kan je verwachten? Een feestelijk gedekte tafel met véél wijnglazen! Wij zorgen voor een proeflijst met daarop de info over alle wijnen die je gezelschap zal proeven. Ook voorzien we water en brood om het smaakpallet te neutraliseren tussen het proeven door. Net als onze wijnen is ook onze proeverij niet klassiek. Geen schoolse of serieuze setting, wél spelenderwijs bijleren en nieuwe smaken ontdekken. Zowel ervaren als onervaren (natuur)wijndrinkers zijn van harte welkom. Er bestaan geen foute vragen, het enige wat je nodig hebt is goesting en een open vizier. Duik met ons mee in de natuurwijn en let's taste!

Boek een private tasting