This is us

Ons bevlogen team is klein maar fijn, en vooral: dol op natuurwijn. Pleased to meet you!  

Hugo — Chief winelover

Onze zaakvoerder (Chief winelover in zijn eigen woorden) werd jaren geleden halsoverkop verliefd op natuurwijn. Hij verving prompt zijn imposante conventionele wijncollectie door een natuurlijke en opende als klapper op de vuurpijl een heuse natuurwijnhandel. Een levensgenieter pur sang, altijd in voor een praatje en een glaasje en bovenal: super gepassioneerd. Kom langs in de winkel en leg tijdens het proeven je oor te luister, want er is niemand die zo smakelijk over wijn kan vertellen als Hugo.

Vraag aan Hugo?
Stuur een mailtje naar [email protected] 

 

Els — Junior winelover

De dochter van de chef, maar bovenal het zonnetje in ons (wijn)huis. Els zet de puntjes op de i achter de schermen en ontvangt je met open armen en een grote glimlach in onze winkel. In tegenstelling tot haar vader drinkt Els amper wijn, al kan ze een glaasje pet-nat op z'n tijd wel waarderen. Vragen over administratie, facturatie én kadootjes? Bij Els moet je wezen!

Contacteer Els! 
Stuur een mailtje naar [email protected] of bel +32 477 84 77 59

 

Emmanuel — Master winelover

Voor onze sommelier en inkoper Emmanuel is geen smaak te gek en blijft geen ingrediënt onbekend. Met zijn waanzinnige smaak en reukzin ontwaart hij elk element van elke wijn. Emmanuel is een kei in pairing en tilt menig menu naar een hoger niveau. Naast advies aan de horeca is hij altijd op zoek naar bijzondere smaken en op jacht naar kleine eigenzinnige domeinen voor onze klanten. Wijnen van A taste affair in jouw (horeca)zaak of benieuwd naar de mogelijkheden?

Contacteer Emmanuel!
Mail naar [email protected] of bel +32 483 67 81 32

 

Nina — Winelover Extraordinaire

Ze stond vooraan toen de woordjes werden uitgedeeld en maakte van haar passie haar beroep: wijn drinken én erover schrijven. Hollands glorie en multitalent Nina verzorgt alle communicatie voor A taste affair: van newsletters tot goodies tot social media, ze doet het met twee vingers in de neus. Als ze niet achter haar computer zit assisteert ze Hugo bij private tastings en levert zo nu en dan (met piepende banden) bestellingen tot aan je deur. Voor vragen over onze zaak, foto's, teksten of een customized (relatie)geschenk: contacteer Nina!

Stuur een mailtje naar [email protected]